Luonnonkeskus

Elinvoimaa, luovuutta ja uusia virtauksiaTervetuloa Luonnonkeskuksen kauppaan!


Huom!
Teet tilaukset parhaiten sähköpostitse osoitteesta:

luonnonkeskuskauppa@gmail.com

Lähetämme sähköisen laskun ja, kun suoritus näkyy tilillämme (tai jos toimitat meille tositteen maksusta), postitamme tuotteet välittömästi. Kirjekokoiset tuotteet toimitetaan kirjeenä suoraan postilaatikkoon, pakettikoot Postiin tai Postin pakettiautomaattiin (PA).

Muista antaa tilauksen yhteydessä osoitteesi ja puhelinnumerosi. Posti tiedottaa vastaanottajaa saapuneesta lähetyksestä kännykkäviestillä.


Tuotteemme

Valikoimissamme on seuraavat tuotteet:

• Steviajauhe 50 g (luomu), hinta: 12,95€ + PA 6,90€
Valkoinen jauhe on valmistettu puhtaasta steviauutteesta, joka sisältää väh. 80 % rebaudiosiidia (ei karvasta jälkimakua). Erittäin konsentroitu, 1 tl vastaa noin 250g valkoista sokeria.

• Stevia+erytritoli -annospussit (50 kpl), hinta: 7,50€ + litistettynä kirjemaksu 2,80€ / PA 6,90€
Konsentroidun stevian ja erytritolin (sokerialkoholi) yhdistelmä. Sirottuu kuin valkoinen sokeri. Käytetään myös samaan tapaan esim. juomien, kahvin ja teen makeuttamiseen.

Lue tästä tietoa steviasta

steviajauhe steviajauhe

• Yhdeksän tähden Ki-astrologia, hinta 16,95€ + kirjemaksu 2,80€
Yhdeksän Tähden Ki-astrologia on kiehtova tapa kartuttaa  omaa ihmistuntemustaan ja elämänymmärrystään. Se perustuu ikivanhaan kiinalaiseen viisauteen, viiden elementin kosmiseen leikkiin. Voit käyttää sitä apuna etsiessäsi itsellesi elämänkumppania, suunnitellessasi matkustamista tai muuttoa, harkitessasi uusien liikesuhteiden solmimista tai ymmärtääksesi yhteiskunnallisia muutoksia - rajoja sen käytölle ei ole.

kirjan kansi(uusi) (1)

• Hymymeditaatio CD, hinta 15€ + kirjemaksu 2,10€
Sisältää ohjatun harjoituksen eri kehon alueiden elävöittämiseen: mm. sisäelimet, suolisto, aivot ja hermosto
Sisäinen hymy on kieli, jota kehosi on helppo ymmärtää. Se on todellista nektaria elimillesi ja soluillesi. Se rentouttaa, antaa energiaa ja synnyttää mielihyvää ja positiivisuutta. Sisäisen hymymeditaation harjoittaminen lisää kehotietoisuutta ja antaa mahdollisuuden vaikuttaa omaan elinvoimaan ja oloon.

hymy cd

• Tuima-yhtyeen debyytti albumi, hinta 15€ + kirjemaksu 1,40€
Anastettua kansanmusiikkiaarteistoa lainsuojattomasti sovitettuna.
Lue tästä levyarvostelu.

levynkansi kopio

• Moniorgasminen mies, hinta 14,50€ + PA 6,90€
Teos sisältää helppoja harjoituksia, joiden avulla jokainen mies voi parantaa omaa ja partnerinsa seksielämää.
Kuvitettu ja selkeä opas on kirjoitettu innostamaan yhä parempaan rakasteluun. Kirja sisältää paljon yksinkertaisia käytännön harjoituksia, joiden avulla mies voi oppia syventämään ja monikertaistamaan orgasminsa, parantamaan yleistä terveyttään ja elinvoimaansa sekä pääsemään eroon mahdollisista potenssihäiriöistä tai ennenaikaisista siemensyöksyistä. Mantak Chia on yksi maailman johtavista taolaisen seksuaalisuuden opettajista. Douglas Abrams on freelance-kirjailija ja kustannustoimittaja.

mom_kansi

• Chi-vihta, hinta 39,50€ + PA 6,90€
Virkistää ja aktivoi verenkiertoa, vahvistaa kudoksia ja niveliä, värisyttää sisäelimiä ja edistää lymfaa. Kotimaisesta tervalepästä ja koivusta käsinvalmistettu terveystuote.

.
chi-vihta
shiatsu

Tilaussähköposti

luonnonkeskuskauppa@gmail.com