Luonnonkeskus

Elinvoimaa, luovuutta ja uusia virtauksiaVitaalishiatsun hierontahoidot


Vitaalishiatsussa ei ensisijassa hoideta sairautta vaan ihmistä. Hoitaja pyrkii elvyttämään ihmisen sisäisen elinvoiman, vapauttamaan fyysisiä ja henkisiä kipuja ja jännityksiä sekä ohjaamaan ihmistä lähempään yhteyteen oman sisäisen voimansa kanssa.

Ihmiset tulevat hierontaan monista eri syistä. Tyypillisimpiä syitä ovat mm. erilaiset jännitys- ja kiputilat, stressi, väsymys ja unihäiriöt, selkä-, niska- ja hartiavaivat, ruuansulatusoireet, verenpaine- ja nesteenkierto-ongelmat. Monet myös käyvät hoidossa säännöllisin välein ilman varsinaista "syytä" vain ennaltaehkäisyksi.

Hierontahoidon vaikutus on lähes aina hyvin rentouttava ja monet myös nukahtavat ainakin hetkellisesti hoidon aikana tai lopussa. Asiakkaat kokevat olonsa usein hoidon jälkeen pirteäksi, kehonsa kevyemmäksi ja liikkuvammaksi ja mielentilansa positiivisemmaksi.

Hoitovaikutukset ovat aina yksilöllisiä ja tuloksia mitattaessa on aina otettava huomioon lähtökohta. Yksikin hoito voi olla erittäin vaikuttava mutta usein käsittelyn toistaminen syventää hoitovaikutusta. Hoitovaikutuksen tehostamiseksi keskimääräinen suositus on 3-5 kertaa, vaikkakin joskus yksittäisissä tapauksissa on hyvä tehdä hoitoa useamminkin

Varaa aikasi puh. 040 5755403 (JP Lilja)

Hoidon hinta 85 €, kesto 1h15m
shiatsu

Lahdenperä 142,
09120 Karjalohja
Sp: jp@luonnonkeskus.fi
Puh. 040 5755403